In Groenlust I (fase 3) worden de woningen van een glasvezelaansluiting voorzien. Deze werkzaamheden worden door Reggefiber uitgevoerd. Zij leggen de glasvezelkabels tot aan de gevels van de woningen. Het enige wat naderhand zichtbaar is, is een klein stukje oranje glasvezelkabel dat uit de grond steekt. Dit is slechts tijdelijk en tot de woning is aangesloten op glasvezel. Nadat de graafwerkzaamheden zijn afgerond maakt Reggefiber een afspraak met u om het glasvezelaansluitpunt in uw woning te installeren. Hiervoor komt een glasvezelmonteur op de afgesproken datum bij u langs.

Vanaf week 34 (21 augustus 2017) wordt contact opgenomen met bewoners om een afspraak te maken voor het aanbrengen van de huisaansluiting.

Na de installatie is uw glasvezelaansluiting klaar voor gebruik. Om gebruik te maken van glasvezel is er stroom nodig, een stopcontact in de buurt van het aansluitpunt is dus van belang. Daarnaast heeft u een glasvezelabonnement nodig. Voor een overzicht van alle beschikbare abonnementen kunt u terecht op www.eindelijkglasvezel.nl/kockengen.